5 Ocak 2014 Pazar

AyYıldız'dan sonbahar kış için farklı tasarımlar

Bu sezon ruhunuzun farklılıklarını içinizdeki stile yansıtmanın özgürlüğünü Ayyıldız'la yaşayın.''Özgür Ruh'' adını verdiği Sonbahar/Kış iç giyim koleksiyonuyla bu yılda dikkatleri üzerine çeken Ayyıldız, katalog çekimlerini 2009 yılında Macaristan güzeli seçilen ''Kocsis Korinna '' ile Milano da 4 gün süren bir çekim gerçekleştirdi. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla tüm ekibi kendine hayran bırakan esmer güzeli Kocsis Korinna koleksiyona hayran kaldıgını kendisine hediye edilen ürünler karşısında çok mutlu olduğunu belirtti.

Bu yıl Ayyıldız'ın renk skalasının en cazibeli ve iddialı tonlarından gece mavisi, kış aylarına ihtişamıyla damgasını vurmak isteyenleri bekliyor.Dantelsiz bir iç çamaşırı düşünülemez. Ayyıldız saten ve pamuk dokularla birleştirdiği, desenli desensiz modelleriyle, koyu lila, koral ,turkuaz, ve oranj, renk seçenekleriyle daha seksi hissetmenizi sağlayacak.

Saten, ipek ve pamuklu dokulara ek olarak, göğüsleri daha büyük gösteren modelleri de bulunan Ayyıldız'ın iç çamaşırları, kış aylarında da renkli kalmanızı sağlayacak.
http://mdhbr.com/h=4800

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder