15 Ocak 2014 Çarşamba

LAZER EPİLASYON NERELERE YAPILMALI?

Lazer epilasyon yaptıracak kişilere önerimiz, havaların ne çok sıcak ne çok soğuk olduğu dönemler haricindeki mevsimleri tercih etmeleridir. Yani bahar aylarında lazer epilasyonu daha çok tavsiye ediyoruz. Lazer epilasyonun amacı, istenemeyen tüylerinizden ve keza istenmeyen kıllarınızdan kurtulmak. Bunu sağlarken de olması gereken en sağlıklı dönemleri seçmelisiniz.

 Lazer epilasyonun zararları varmıdır?

Lazer epilasyonun çalışma mantığına bakacak olursak kıl veya tüy köklerine yoğunlaştırılmış ışın demeti ile ulaşarak bu köklerin yakılması işlemi olarak özetleyebiliriz. Yani mevcut cilt veya doku yapısına herhangi bir etkisi olmadığı için şimdiye kadar bu yönde tespit edilen herhangi bir zararı yoktur.

Lazer epilasyon işleminde acı olur mu ?

Lazer epialsyonun uygulanacağı bölgedeki kıl köklerine ışın demeti verilirken meydana gelecek olan ısı miktarının cilde acı vermemesi için lazer epilasyon cihazının başlığı özel olarak soğutucu bir sistemle geliştirilmiştir. Yani ışınlar kıl köklerine ulaşırken ciltte oluşabilecek acı hissini en az indirme teknolojisi gelişmiştir.

Lazer epilasyon vücutta nelere uygulanır?

Yüz
Ense
Boyun
Kulaklar
Koltuk altı
Sırt
Kalça
Bacak
Omuzlar
Gövde
Göbek
Bel bölgesi
Göğüs üstü
Bikini çizgisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder